Schietpartij Groningen

Er is een 24-jarige man. Rick ten Cate ProNews Producties Schietpartij in centrum Groningen.


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen

De man werd met ernstige.

. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Schietpartij in centrum Groningen. De twee andere gewonden zijn een 47- en 58-jarige plaatsgenoot van het slachtoffer.

1 day agoBij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond is een dode gevallen. Een van de personen die zaterdagavond gewond raakte bij een schietpartij in Groningen is overleden. Dat meldt de politie.

Een getuige filmde het incident. For the discussion of everything Dutch. Spread the love Het incident vond rond 1955 uur zaterdagavond plaats in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen.

Een van de mannen valt direct op straat neer. Bij een schietpartij in hartje Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden.

Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een 24-jarige Groninger is aangehouden voor betrokkenheid. Dat meldt de politie.

1 day agoVideo 1156. Dat meldt de politie. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in.

Een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost. 1 day agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat. 372k members in the dutch community.

Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij. Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag. De Haddingestraat is afgezet.

9 juli 2022 2016 uur. 23 hours ago10-07-2022 1542 Shutterstock. Drie gewonden verdachte opgepakt Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij.

1 day agoGetuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Het heftige voorval gebeurde gisteren rond 2000 uur.

Evdg Vandaag om 0747 De feiten vonden plaats. Een getuige filmde het incident. Drie mensen gewond met video Op sociale media circuleert een video van de schietpartij in Groningen waarbij zaterdag drie mensen gewond raakten.

Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de. Gepubliceerd op 10 juli 2022 1031. De twee andere gewonden zijn een 47- en 58-jarige plaatsgenoot van het slachtoffer.

Vandaag 0650 64477 64477 views vandaag schieten groningen wtf straat pistool biem. Een man die probeert te vluchten trekt een wapen en lost meerdere schoten. 1 day agoGRONINGEN Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in het centrum van Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.

Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen. Videobeelden van de schietpartij laten zien hoe hij gericht en van dichtbij wordt neergeschoten. Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden.

De man heeft een pistool in zijn hand die hij uit een auto. Te zien is hoe de dader door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden en bekogeld met bierflesjes vervolgens een pistool trekt en meerdere malen de trekker overhaalt. Inmiddels is een verdachte opgepakt.

1 day agoBij een schietpartij in de binnenstad van Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten. De schutter is aangehouden. Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden.

In Groningen loopt een ruzie tussen buurtbewoners uit de hand. Dat meldt de politie op Twitter. Volgens de politie is er meerdere keren.

23 hours ago10 juli 2022 GRONINGEN Een 50-jarige man uit Leeuwarden is overleden nadat hij zaterdagavond werd neergeschoten in het centrum van Groningen. Te zien is hoe de schutter door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden. Screenshot van het filmpje.

Twee andere mannen van 47 en 58. Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag. De schutter is voortvluchtig meldt de politie.

De man was betrokken bij een ruzie aan de Haddingestraat. Hij werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht waar. Op deze video is te zien dat een groep van circa 10 personen een man uit de straat verdrijft.

Schietpartij in centrum Groningen. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Hier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond.

Hij is uiteindelijk aan zijn. 1 day agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt. 1 day agoBij de schietpartij zaterdagavond in de Haddingestraat in de stad Groningen is een vijftigjarige man uit Leeuwarden om het leven gekomen.

Spread the love Het incident vond rond 1955 uur zaterdagavond plaats in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen. Talk about the Dutch language or the culture politics society. Schokkende videobeelden van de schietpartij laten zien hoe hij gericht en van dichtbij wordt neergeschoten.

Er is een verdachte aangehouden. 1 day agoGRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen. Update Een van de personen die zaterdagavond gewond raakte bij een schietpartij in Groningen is overleden.

Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. Schietpartij in centrum Groningen. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond twee mensen gewond geraakt.

De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden.


Pin Op Rijksoverheid Infographics


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel